Tușa Măriuca, paste fără gluten cu sos de roșii și rucolla, 330g.
aia cu paste fără gluten, cu sos roșu și ciuperci marinate
100% vegan, 30% raw

Tușa Măriuca – era sora lui Ștefan, tatăl mamei noastre, Eufrosina. Toată viața ei a locuit în Rădești, un sat din Moldova aia adânca. Pe vară târzie și pe toamnă făcea Tușa o tocănița cu roșii și fidea de casă – de aduna la masă toți copiii “di pi drum”. Era generoasă Tușa. Nu facem fideaua în casă – am înlocuit-o cu paste integrale fără gluten (din porumb, în amintirea mămăligii Tușei). Poftiți la masă!

INGREDIENTE: paste integrale de porumb (fără gluten, 30%), ciuperci marinate (15%), morcovi, măsline verzi, rucolla, pastă de tomate, ulei (puțin), ceapă (puțină și fără miros), mirodenii, dragostea bucătăreselor RAWZ, nimic altceva. Toate crude, unele, uneori organice. Alergeni: Poate conține urme de arahide, susan, migdale, țelină, muștar, gluten, soia.

TABEL DE NUTRIȚIE 100G.:
(conform REG 1169/2011)
Valoare energetică: 109 kCal.
Grăsimi: 2,9g.
Glucide: 19,1g.
Proteine: 4,2g.