Mina, ca o paella de spanac cu grâu bulgur și ciuperci marinate, 330g.
aia cu spanac, grâu bulgur și ciuperci
100% vegan, 30% raw

Mina – îți va aminti de mama; de bunica; de mătușa; sau de vecina aia care făcea spanacul ăla bun. Cand eram mici îl mâncam cu un ou ochi deasupra. Azi, ca ne-am făcut mari și avem mai multă grijă de sănătate și îl facem, așa, vegan; înlocuim orezul cu grâu bulgur hidratat (nu fiert) pentru că e mai plin de nutrienți, adăugăm ciuperci marinate (nu gătite) pentru extra proteine și enzime, și frunze verzi crude pentru clorofilă. Poftă bună!

INGREDIENTE: spanac, grâu bulgur hidratat, ciuperci marinate, praz, usturoi (puțin și fără miros), pastă de tomate, ulei, suc de lămâie proaspăt stors, baby spanac, salată iceberg, mirodenii, dragostea bucătăreselor RAWZ, nimic altceva. Toate crude, unele, uneori organice. Alergeni: gluten, soia. Poate conține urme De migdale, țelină, muștar, arahide.

TABEL DE NUTRIȚIE 100G.:
(conform REG 1169/2011)
Valoare energetică: 122 kCal.
Grăsimi: 5,1g.
Glucide: 15,1g.
Proteine: 6,8g.