Margini de ciocolata raw-vegan cu superfoods, 100g.
ALBA-NEAGRA
margini de ciucalata raw-vegan alba si neagra
alea cu masă de cacao-guarana-cacao nibs-maca-goji

aia alba cu superfoods alese special pentru copii si aia neagra cu superfoods pentru super-energie, sportivi sau în loc de sex. enjoy!
100% raw-vegan

INGREDIENTE: unt de cacao (12,5%), masă integrală de cacao (15%), semințe de floarea soarelui, lapte praf de cocos, curmale, hrișcă verde, chia (1%), goji (1%), migdale, stafide, xylitol, maca (0,2%), lecitină de soia (0,2%), cacao nibs (1,5%), guarana (0,15%), dragostea cofetăreselor RAWZ, nimic altceva. / toate crude, unele, uneori organice. Alergeni: migdale. Poate conține urme de caju, susan, arahide, miere.

TABEL DE NUTRIȚIE 100G.:
(conform REG 1169/2011)
Valoare energetică: 446kCal.
Grăsimi: 18,77g.
Glucide: 36,67g.
Proteine: 11,66g.

Guarana: amazonii considerau că are proprietăți supranaturale, că prelungește viața, potența, inteligența, îmbunătățește forma fizică, o prețuiau enorm și o consumau zilnic; are un efect energizant de 3 ori mai mare si de 2 ori mai lung dacât cel al cafelei.

Raw cacao: folosită, odat, ca monedă de schimb. Are de 20 de ori mai mulți antioxidanți ca afineleș plus proteine, calciu, caroten, tiamină, riboflavine, magneziu, sulf și aaaltele într-o combinație ideala. Feniletilamina (PEA) – ne influențează emoțiile și dispoziția, crește nivelul de serotonină, de aici pofta de ciocolată în momentele “alea”.

Maca: crește la altitudini mari și temperaturi foarte joase, unde puține plante trăiesc. E un endogen: reglează și hipo și hiper metabolismele corpului, reduce simptomele menopauzei; îmbunătățește funcțiile sexuale; aphrodisiac; ajută la fertilitate; crește densitatea osoasă și rezistența fizică; reduce colesterolul. Etc, etc, etc.

MVD IN