Majestatea Sa Super-super-super-foods Cake
ăla cu masă de cacao, mentă, spirulină, chlorella
100% raw vegan

Prăjitura aia 100% raw-vegan cu ciocolată și mentă pe care am facut-o, într-un an, pentru dineul de ziua Majestății Sale Regele Mihai I al României; cu superfoods care ar putea rezolva foametea mondiala. Regele a murit, traiască regele!

INGREDIENTE: masă de cacao (12,5%), unt de cocos, curmale, mentă proaspătă (2,2%), spanac, caju, spirulină (0,7%), chlorella (0,35%), semințe de floarea soarelui, lapte praf de cocos, cafea, cicoare, lecitină din soia, ulei esențial de mentă Young Living, dragostea cofetăreselor RAWZ, nimic altceva. Toate crude, unele, uneori organice. Alergeni: poate conține urme de caju, migdale, susan, arahide, miere.

TABEL DE NUTRIȚIE 100G.:
(conform REG 1169/2011)
Valoare energetică: 348 kCal.
Grăsimi: 23,5g.
Glucide: 25,3g.
Proteine: 5,4g.

Spirulina: este în top 2 superfoods miraculoase pentru mine; cunosc personal muuuuulte persoane pe care le-a ajutat în slăbire, combaterea cancerului, a îmbătrânirii premature etc, etc, etc. Este o micro-algă de apă dulce și, se pare, una dintre primele forme de viață apărute pe planeta pământ – din care se trag toate celelalte. Cât de puternică și rezistentă este?

Chlorella: sora bună a spirulinei, de-o vârstă cu ea, e atât de valoroasă pentru sănătate că e folosită intensiv de NASA pentu dieta foarte specială a astronauților săi; n-am aici loc sa înșir multe: vă spun doar că studiile recente au relevat chlorella ca singura “plantă” de pe planetă (CGF) care poate reface neuronii (în Alzheimer, de exemplu); și că celula de clorofilă (zisă și sângele verde) este 95% asemănătoare cu hematiile (celulele roșii din sânge).

Gramaje disponibile:

MVD IN