Huckleberry Fine Cake, tort raw vegan cu carob, coacăze, cătină
bun pentru copiii de toate vârstele
ăla cu coacaze, catina, maca, carob
100% raw-vegan

Prajitura aia 100% raw-vegan pe care o puteți mânca o ligurița tu, doua lingurițe copilul tau. O preparam din ingrediente bune pentru oricine, fara alergeni, excelente pentru silueta, dar și pline de vitamine, cu minerale și pentru oase fragile de femei dar și pentru oase mici în creștere explozivă, bune și pentru imunitate . Obladiblada!

INGREDIENTE: curmale, semințe de floarea soarelui, hrișcă, lapte praf de cocos, masă de cacao, carob (3%), maca (1%), dragostea cofetăreselor RAWZ, nimic altceva. Toate crude, unele, uneori organice. Alergeni: poate conține urme de caju, migdale, susan, arahide, miere.

TABEL DE NUTRIȚIE 100G.:
(conform REG 1169/2011)
Valoare energetică: 282kCal.
Grăsimi: 20,1g.
Glucide: 23,3g.
Proteine: 4,4g.

Coacazele contin de cinci ori mai mult antioxidanti decat broccoli şi mai mulţi fenoli comparativ cu orice al fruct autohton; sunt revitalizante; alungă stresul; ascut memoria; îmbunătăţesc acuitatea vizuală; sunt ideale în atonii gastrice; reduc sensibilitatea la infecţii respiratorii şi intestinale; îndepărtează durerea de gât; uşurează trecerea la menopauză. Și altele.

Maca: crește la altitudini mari și temperaturi foarte joase, unde puține plante trăiesc. E un endogen: reglează și hipo și hiper metabolismele corpului, reduce simptomele menopauzei; îmbunătățește funcțiile sexuale; aphrodisiac; ajută la fertilitate; crește densitatea osoasă și rezistența fizică; reduce colesterolul. Etc, etc, etc.

Gramaje disponibile:

MVD IN