Hercule Exciting Cake, tort raw vegan cu cafea și ginseng
tort pentru iubitorii de cafea și acțiune
ăla cu cafea-guarana-ginseng- maca
100% vegan, 90% raw

Prăjitura aia 100% raw-vegan care ar trebui să îți dea și energie și idei despre ce ai putea să faci cu ea. a nu se lăsa la îndemâna copiilor. a nu se consuma înainte de culcare. a se consuma total, cât mai des. ceea ce vă și dorim!

INGREDIENTE: masă de cacao, cafea (10%), unt de cocos, curmale, xylitol, lapte praf de cocos, semințe de floarea soarelui, cicoare, ginseng (0,3%), maca (0,3%), guarana (0,3%), hrișcă, dragostea cofetăreselor RAWZ, nimic altceva. / toate crude, unele, uneori organice.

TABEL DE NUTRIȚIE 100G.:
(conform REG 1169/2011)
Valoare energetică: 324kCal.
Grăsimi: 22,12g.
Glucide: 25,9g.
Proteine: 4,55g.

Guarana: amazonii considerau că are proprietăți supranaturale, că prelungește viața, potența, inteligența, îmbunătățește forma fizică, o prețuiau enorm și o consumau zilnic; are un efect energizant de 3 ori mai mare si de 2 ori mai lung dacât cel al cafelei.

Maca: crește la altitudini mari și temperaturi foarte joase, unde puține plante trăiesc. E un endogen: reglează și hipo și hiper metabolismele corpului, reduce simptomele menopauzei; îmbunătățește funcțiile sexuale; aphrodisiac; ajută la fertilitate; crește densitatea osoasă și rezistența fizică; reduce colesterolul. Etc, etc, etc.

Ginseng: considerat panaceu cvasi-universal, era utilizat în India antică pentru capacitatea sa de a da “forța unui taur” bărbaților tineri și celor bătrâni; îmbunătățește dispoziţia și reduce stresul; stimulează buna funcţionare a creierului; are puternice proprietăți antiinflamatoare; ajută la scăderea în greutate; întăreşte sistemul imunitar; combate simptomele menopauzei; și multe altele

Gramaje disponibile:

MVD IN