Ginger Gutsy Cake, tort raw vegan ca o turtă dulce și ca un fruit cake
tortul ăla ca o turtă dulce și ca un fruit cake
spicy cu ghimbir-cuișoare-cat’s claw
100% raw-vegan

Prăjitura aia 100% raw-vegan cu multe mirodenii încalzitoare, de iarnă – numai și numai for the brave hearted și cu un fel de icing cu lamaie (și fărăăă zahăr, ca toate deserturile RAWZ) – fie o să-ți placă mult mult, dependent de mult, fie deloc. norocul ține cu cei viteji!

INGREDIENTE: unt de cocos, curmale, semințe de floarea soarelui, lapte praf de cocos, carob (pudră de roșcove), zeamă și coajă de lămâie și portocală (proaspăt stoarsă/rasă), ghimbir deshidratat (3%), stafide, mere, coacăze, cuișoare (0,3%), scorțișoară, cat’s claw (gheara mâței, 0,3%), lecitină de soia, dragostea cofetăreselor RAWZ, nimic altceva. / toate crude, unele, uneori organice. Alergeni: Poate conține urme de caju, migdale, susan, arahide, miere.

TABEL DE NUTRIȚIE 100G.:
(conform REG 1169/2011)
Valoare energetică: 333kCal.
Grăsimi: 18,12g.
Glucide: 33,5g.
Proteine: 10g.

Cat’s calw: folosită de când lumea de peruvieni, în 1997, se clasa pe locul șapte în topul celor mai vândute plante medicinale din USA, pentru: creșterea imunității, proprietățile antiinflamatorii, efectele antiinfecțioase, potențialul mare anticancerigen.

Cuișoare: sunt, de fapt, bobocii uscați ai unei flori și se folosesc de mereu în India și China ca remediu medicinal pentru multe afectiuni: carii dentare, halitoză, afrodisiac, mai bună digestie, antibacterian și, mai nou descoperit: anti-carcigen, protejează ficatul, anti-migrene și multe altele.

Gramaje disponibile:

MVD IN