SMS la 0742 500 200 LU-VI (8-16) si te sunam inapoi asap

 

Cautare

 • No products in the cart.
5 ABONAMENTE la sanatate
OFERTE ultra speciale
NE GASESTI si aici

+ - HARTA LOCATII PARTENERI

   + - CINE SE ABONEAZA LA RAWZ?

   Acei oameni care sunt interesati sa manance macar o masa sanatoasa pe zi.

    

   Cam 50% dintre clientii nostri nu sunt raw-vegan ci au o dieta obisnuita; dar isi doresc sa foloseasca prilejul pranzului pentru a avea macar o masa foarte foarte sanantoasa pe zi. RAWZ este notoriu printre cunoscatorii in food (bloggeri, critici de food, chefi, food editors, proprietari de restaurant, etc) ca o bucatarie care, inainte de orice, prepara mancarea corect, talentat si actual – din punct de vedere c u l i n a r; acesta a fost, in fapt, unul dintre telurile principale ale Andreei Lazarescu – atunci cand a pornit RAWZ: sa gateasca mancare buna, delicioasa, preparata cu reala expertiza culinara si cu gust. Altfel cum sa cuceresti scepticii? Sau copiii? Sau adolescentii? Pe cei care nu vor manca doar pentru ca mancarea este sanatoasa. Nu. Ci doar doar doar daca este si gustoasa. Si asta si facem.

    

   30% dintre clientii nostri sunt raw-veganii cu state vechi: avem abonamente neintrerupte la RAWZ – din 2012. Pentru ca: de-a lungul timpului, am dezvoltat atata de mult retetele – incat preparatele RAWZ sunt ultra-ultra-healty, urmand proportiile corecte de combinare a principiilor alimentare; ne-am selectat, in timp, furnizorii astel incat astazi – cea mai mare parte a ingredientelor proaspete folosite sunt locale, sunt de sezon, sunt cat se poate de curate si netratate cu chimicale.

    

   Suntem deschisi din iunie 2010 si, de aceea, stim cum sa tratam corect fiecare fruct si fiecare leguma, stim sa spalam legumele cu apa oxigenata, stim sa simplificam retetele pentru gust super echilibrat dar si pentru o digestie usoara si o absorbtie optimala.

    

   De-a lungul timpului – niciodata calitatea si cantitatea n-au fost compromise, n-au fost sacrificate de dragul profitului. De aceea, iata, inca si azi – suntem cel mai gustos livrator de mancare ultra-ultra sanatoasa din aceasta parte a Europei.

    

   20% dintre clienti – come & go. Cocheteaza, se lasa, cocheteaza. Unii raman. Altii nu. Viata, vere. Normalitate. Firesc. RAWZ!