SMS la 0742 500 200 LU-VI (8-16) si te sunam inapoi asap

 

Cautare

  • No products in the cart.
COFFEE break
PLATOURI business
PLATOURI pleasure
PLATOURI sweet
SAVORY BUFFET
CANDY BAR
HAUTE COUTURE events

Cred ca cel mai bine vei intelege viziunea noastra despre evenimentele clientului – daca iti spun o mica poveste. De peste 5 ani – revista Elle ne angajeaza sa facem catering pentru evenimentele lor speciale: shootingurile cu modele internationale, shootinguri cu torturi cu design houte couture etc. Asa ne-a cunoscut Alexandru Abagiu care ne-a angajat, de atunci, traditional :), pentru catering la petrecerile de companie (superbsima comapanie! ce oameni misto, vere!) sau zile de nastere speciale.  Asa ne-au cunoscut multe dintre clientele saloanelor lor: Beauty District.

 

La un rastimp – una dintre clientele sale ne-a angajat sa facem catering acasa la ea, de ziua fiicei sale de 11 ani. Petrecere mare. Am preparat, livrat si decorat. Mai-mai sa-mi cada lazile din mana cand am intrat in casa de o opulenta cum nu mai vazusem nicicand. Au fost foarte foarte multumiti: si copiii si adultii de pa party.  Apoi ne-a angajat de ziua ei. Tot acasa. Apoi de ziua sotului. La casa de la munte. Apoi la o petrecere a companiei. Apoi la alta petrecere de companie – mare – la care m-am dus personal sa asez bufetele. Cand am livrat la firma pe care o detine am vazut ca au si produse cu care noi, la RAWZ, am putea lucra si am rugat-o sa ii ceara unui angajat sa ne trimita oferta cu produse. M-a intrebat ce as face cu ele, cu acele produse. I-am spus ca folosim canitati mari din produsele pe care ei le importa la preparatele noastre vegan si raw-vegan. Acela a fost PRIMUL moment cand Eliza a aflat, cu ochii cat cepele,  ca preparatele pe care le-au mancat la ultimele petreceri – nu au continut deloc proteine animale.

 

M-am bucurat foarte mult – caci pentru asta am facut RAWZ, back in 2010. Asta mi-am dorit cel mai mult. Mancare ULTRA-SANATOASA si ULTRA-DELICIOASA.

 

Pentru unii dintre clientii nostri realizam si bufete vegetariene – caci nu credem nici in discriminare negative si nici in discriminare pozitiva.

 

Te asteptam si pe tine sa ne lasi sa iti organizam un party absolut fermecator. Te asigur ca vom alege pentru tine o solutie care sa raspunda dorintelor si nevoilor tale – orice ar fi important: sa arate bufetul uluitor, nemaivazut, ultra-actual, sau sa fie pe toate gusturile, sa fie numai mancare ultra ultra gustoasa (foarte important la un bufet pentru  adolescenti, de exemplu), sau chiar sa fie (macar in parte) cat mai aproape de gustul traditional (important pentru petrecerile la care vin si rudele din provincie – frumos e ca TOATA lumea sa se simta bine – cand iti este oaspete).

 

Passionately yours,

Andreea Lazarescu

+ - scrie-mi aici cateva date despre evenimentul tau: