SMS la 0742 500 200 LU-VI (8-16) si te sunam inapoi asap

 

Cautare

  • No products in the cart.
OFERTE ultra speciale
TORTURI signature
PLATOURI ANIVERSARE asortate
COPII design special 🖤
NUNTA design special 🖤
CANDY BAR pret a porter
CANDY BAR haute couture

“Ce prajitura buna!” – pentru o prajitura raw-vegan! – este un feedback absolut nerelevant si insuficient pentru mine.  “Wow! Ce prajitura buna!” – este minimum minimorum acceptabil pentru mine. De aici a pornit intreaga mea abordare a hranei si prajiturilor sanatoase. Nu voi fi niciodata dispusa sa accept: “hai ca merge  – pentru ca e sanatos”. E obligatorui sa fie delicios – doar lucram cu cele mai pretioase, adevarate, pline de viata ingrediente din intreaga lume. Mai putin de delicios – nu e acceptabil la RAWZ.

 

Nu am standarde mai joase nici pentru décor. Nu suport, organic, kitsch-ul, simetria cautata, fake-ul. Imi provoaca un nod in stomac, grimasa si strepezirea reflexa a dintilor. Nu se poate sa nu arate fiecare prajitura ca o bijuterie batuta-n pietre scumpe. Avem sute de specii de fructe, frunze, flori si material la dispozitie sa facem un décor superbisim.

 

Ca oricarui mare pasionat de meseria sa – cel mai mult si mai mult ne plac evenimentele neobisnuite si provocatoare:  tortul de aniversarea Majestatii Sale Regele Mihai I, torturi cu design futurist pentru sedinte foto intenationale, candy bars tematice pentru haute couture fashion industry, pop up candy bars pinterest like in spatii neconventionale.

 

Cel mai mare Candy Bar e pana acum a fost pentru 800 persoane (nunta in Brasov cu invitati din 22 de tari, oaspeti cu varste de al 1 la 92 de ani). Am pregatit si prajituri “clasice” si, predominant, raw-vegan. Complimentul superb a fost ca si varstnicele de peste 70, care au facut toata viata prajituri delicioase pentru copii si nepoti – au mancat cu multa pofta si prajituri raw-vegan fara sa isi dea seama ca e ceva diferit in compozitia si textural or. Lucram, adesea, si candy bars mai mici si foarte foarte speciale in scopuri caritabile – pe care le iubim in mod special pentru ca avem sansa sa bucuram oameni cu nu prea multe ocazii de bucurie; si pentru challenge-ul de a realiza cu un buget minuscul efecte wow.

 

Oridecare ar fi evenimentul tau – iti promit ferm de tot un lucru: vei beneficia la RAWZ de o discutie cu un autentic specialist in evenimente; care onest te va invata sa alegi varianta cea mai spectaculoasa pentru oaspetii tai; dar si pe cea mai budget friendly. Te vei simti inteles si sprijinit si linistit. Vei avea cel mai interesant candy bar pe care l-ai vazut tu vreodata: vesela si recuzita noastra, adunata din toate colturile lumii, cu vase etnice autentice, vase de argint, alpaca, cristal, alama, portelan dar si lemn natur, buturugi si flori proaspete  – este, pur si simplu dispalayul perfect pentru prajiturile-bijuterii.

 

Passionately yours,

Andreea Lazarescu

+ - scrie-mi aici cateva date despre evenimentul tau: