Breakfast in bed, overnight oats cu mere si scorțișoară, 350g.
overnight oats cu chia-mere-scorțișoară-ashwagandha
100% raw-vegan

Mic dejun pentru diminețile alea. Alea: poate să însemne și de-alea molcome, la caldurică, prevestind o zi de răsfăț sau poate, la fel de bine, să însemne diminețile alea de dinainte de furtuna unei zile pline-ochi la seviciu, la antrenament, la șmotru. Viața e bună și-așa și-așa. Bună, bună, ca merele cu scorțișoară. #HealthyIsTheNewSexy

INGREDIENTE: fulgi integrali de ovăz (12%), curmale, mere, semințe de floarea soarelui hidratate și activate, stafide brune (le alegem brune ca să nu contina sulfiți) uscate, hrișcă, unt de cocos, chia (5%), scorțișoară (2%), ashwagandha (1%), mirodenii, dragostea bucătăreselor RAWZ, nimic altceva. / toate crude, unele, uneori, organice. Alergeni: Gluten (din ovăz). Poate conține urme de arahide, susan, migdale, caju, miere.

TABEL DE NUTRIȚIE 100G.:
(conform REG 1169/2011)
Valoare energetică: 170 kCal.
Grăsimi: 11,3g.
Glucide: 23,1g.
Proteine: 3,5g.

Ashwagandha: stimulează funcția sexuală și crește fertilitatea și la femei și la bărbați, îmbunătățește funcționarea glandei tiroide, combate stresul și stările de anxietate, întarește sistemul imunitar, crește randamentul fizic și intelectual, stabilizează nivelul glicemiei din sânge, îmbunătățește memoria și abilitatile cognitive, îndepărtează oboseala suprarenala, poate ajuta în tratarea cancerului.

Chia: Conțin foarte multe fibre și, de aceea, sunt tot mai folosite, pe tot pamântul, penru îmbunatatirea digestiei. In limba mayașă, termenul „chia” se traduce prin „putere”, iar semințele plantei au fost incluse în alimentația aztecilor și mayașilor încă din vremuri stravechi.

MVD IN