Agripina Black Magic Cake, tort raw vegan cu ciocolată și vișine
ăla cu masă de cacao-vișine-guarana
100% raw-vegan

Prăjitura aia 100% raw-vegan cu superfoods alese special pentru super-energie, sportivi, jumătatea plină a paharului sau în loc de sex. don’t turn your back on it, baby!

INGREDIENTE: masă de cacao (16%), unt de cocos, curmale, vișine (11%), vișine dizzy (2,5%, din vișinată facută de noi), caju, guarana (0,5%), semințe de floarea soarelui, lapte praf de cocos, cafea, cicoare, lecitină din soia, dragostea cofetăreselor RAWZ, nimic altceva. / toate crude, unele, uneori organice Alergeni: caju. Poate conține urme de migdale, susan, arahide, miere.

TABEL DE NUTRIȚIE 100G.:
(conform REG 1169/2011)
Valoare energetică: 383 kCal.
Grăsimi: 26,85g.
Glucide: 30,6g.
Proteine: 6,02g.

Guarana: amazonii considerau că are proprietăți supranaturale, că prelungește viața, potența, inteligența, îmbunătățește forma fizică, o prețuiau enorm și o consumau zilnic; are un efect energizant de 3 ori mai mare si de 2 ori mai lung dacât cel al cafelei.

Raw cacao: folosită, odat, ca monedă de schimb. Are de 20 de ori mai mulți antioxidanți ca afineleș plus proteine, calciu, caroten, tiamină, riboflavine, magneziu, sulf și aaaltele într-o combinație ideala. Feniletilamina (PEA) – ne influențează emoțiile și dispoziția, crește nivelul de serotonină, de aici pofta de ciocolată în momentele “alea”.

Gramaje disponibile:

MVD IN