SMS la 0742 500 200 LU-VI (8-16) si te sunam inapoi asap

 

Cautare

  • No products in the cart.

Raw Vegan Food. Delivered.

Meniul saptamanii 3 All Inclusive

3 MESE, 2 GUSTARI, APA VIETII (80 LEI/ZI)

SAPTAMANA 3

 

 

LUNI

 

#Mic dejun: LUCIA – biscuiti de ciocolata raw-vegan serviti cu lapte de cocos si capsune – deliciu cum numai in vis ai visat pe cand indrazneai sa crezi in feti frumosi, 300 grame +

#Gustare 1: TRIXIE – desert 100% vegan, 70% raw care seamana tare a “snickers”: cu ciocolata facuta cu masa integrala de cacao neprelucrata termic (deci cu toate proprietatile ei sexy si smart acasa), cu unt de arahide prajite dar fara niciun aditiv, cu crema de caramel sarat facuta din curmale (mainly) si cu arahide crocante yum, 110 grame +

#Pranz: MARTHA – 100% raw-vegan – mancarica de mazare (cu rol in prevenirea ridurilor, bolii Alzheimer, artritei, bronsitei, osteoporozei si candidei) cu sos alb, ceapa deshidratata si marar (tibetanii tratau aproape toate bolile cu marar), cu mirodenii verzi, servita cu salata de andive, telina si hrean, 350 grame +

#Gustare 2: OLIVE – supa-crema de spanac si kale, atata de sanantoasa incat nu vei sti ce sa faci cu toata energia pe care o simti circuland prin venele tale – si, de aceea, vei merge la maraton, 300 grame +

#Cina: AHMED – pateu chunky de fava (un bob arabesc special, putin acrisor) cum il gatea mama lui Ahmed (soferul de bus din Israel, cu care am mers noi in tur), cu o salata fatoush adaptata putin ca sa aiba cat mai multe vitamine cu putinta, totul servit cu crutoane din lipie de casa, 350 grame +

 

#Apa vietii*

 

 

MARTI

 

#Mic dejun: ZATARA – pita de casa, coapta de noi, cu zatar de la mama lui, din Ierusalim, cu bete, rondele si paralelipipede dreptunghice de legume cat mai de sezon si cat de bio ne permitem, in bugetul dat, 300 grame +

#Gustare 1: MAJESTATEA SA – tort 100% raw-vegan ciocolata-menta-ciocolata – asa cum l-am pregatit pentru dineul de aniversarea Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei intr-unul din ani, 120 grame +

#Pranz: PARUMALA – 100% vegan, 40% raw – curry cu conopida si ciuperci marinate (stiai ca: consumul zilnic a trei ciuperci reduce senzatia de epuizare fizica și intelectuala, iritarea și anxietatea), servite cu orez basmati fluffy, aromat cu cuisoare (panaceu universal, esential in medicina Ayurveda) si chimen (de unde sa incep?), 350 grame +

#Gustare 2: ACAI EXPRESS – smoothie ultra-healthy cu fructe de padure si acai (care contine de 10 ori mai multe vitamine si antioxidanti decat strugurii, de exemplu), cu schizandra (miraaaaacolul medicinei traditionale chinezesti), cu puuutin caju activat si oleaca de miere si de polen, 300 ml. +

#Cina: ANDRE – cina mea preferata, 100% vegan, 85% raw, asa cum am mancat-o neintrerupt timp de vreo trei luni: pateu delicios de migdale si alge kelp bio uluitooooooor de sanatoase cu o salata mare de rosii si alte legume (cat mai de sezon) servita cu paine integrala dospita cu maia, 350 grame +

 

#Apa vietii*

 

 

MIERCURI

 

#Mic dejun: PEACHIE – piersici in toate formele (cu piersici, nectarine si piersici Paraguay curate, din livada nestropita, congelate de noi de cu vara – sa le avem pentru tine), cu chia si putina granola facuta din hrisca incoltita si seminte activate +

#Gustare 1: CRISPIE – bete de legume si masline +

#Pranz: CALLINICA  – 100% raw-vegan – salata italieneasca cu rucola (considerate cea mai sanatoasa specie de salata verde) si iceberg, cu sos cheesy (fulgi de drojdie uscata cu 18 aminoacizi si 15 minerale), cu rosii uscate si nuci, servita cu crackers de hrisca, 350 grame +

#Gustare 2: MIRIAM – supa 100% vegan de linte, dupa reteta mamei lui Ammar din Betleem: cu linte rosie (care se bucura de un mare succes la curtile faraonilor egipteni si care, astazi, castiga din nou teren datorita minunatelor sale proprietati), suc de lamaie proaspat stors si mirodenii de pe dealurile Palestinei, 300 grame +

#Cina: SUSANA – salata de sfecla (un adevarat superfood, protectoarea ficatului, are plin de vitamine, da energie, imbunatateste circulatia, balanseaza nivelul oxigenului etc), cu legume marinate, cu seminte activate si hrean (adevarata planta de leac, originara din vestul Asiei), servita cu cel mai bun tofu homemade marinat si copt pe care l-ai halit vreodata, 350 grame +

 

#Apa vietii*

 

 

JOI

 

#Mic dejun: LENUTA – crema din trei specii de fasole cu marar, servita cu mix de legume de sezon si crackers de secara, 300 grame +

#Gustare 1: SOPHISTICATED BLUE LIMO – super-limonada mova cu lamaie proaspat stoarsa, mure de gradina de vara, afine, coacaze, superfoods endogene (lavanda, schizandra, maca), miere pura, apa alcalina, 300 ml +

#Pranz: AGNES – 100% vegan, 60% raw, sendvis de post – cu crema de tofu, busuioc (cu puterile lui vindecatoare – de planta sfanta, venerata in mai toate culturile lumii) si nuci, cu paine din faina neaditivata cu rucola, rosii uscate, si ridichi, servit cu o mica salata din frunze verzi (stiai ca celulele de clorofila seamana 95% cu cele de hemoglobin?), 300 grame +

#Gustare 2: AGLAIA – supa-crema delicioasa, 100% raw-vegan cu dovlecei (dovlecelul este un fruct si ca este foarte foarte util pentru slabit?), zucchini, spanac si susan, cu multa zeama de lamaie proaspat stoarsa (ajuta in tratamentul infectiilor, indigestiei, constipatiei, problemelor dentare, febrei, hemoragiilor interne, reumatismului, arsurilor, excesului de greutate, problemelor parului, tulburarilor respiratorii, holerei si hipertensiunii arteriale, pampam) cu patrunjel si crutoane de legume, 300 grame +

#Cina: MANDITA – varza rosie calita fara ulei buna de slabit si de privit la culoarea safirie, cu cimbru, usor iute, servita cu chiftelute din linte si cu o salata mica de varza chinezeasca – cat sa aducem si un aport de 25% raw cinei tale, pentru extraenzime si digestie buna, 350 grame +

 

#Apa vietii*

 

 

VINERI

 

#Mic dejun: MIRABELA – salata de fructe de sezon, servita cu crocant de cocos si crema de cocos – deliciul pamantului si spaima foamei, bunatatea printeselor, 300 grame +

#Gustare 1: NECTARIA – desert fabulos, 100% raw-vegan, cu ganache de ciocolata neagra (plina ochi de PEA – hormonul fericirii), cu piersici si nectarine curate, crescute in camp deschis, congelate de noi de cu vara, hrisca cruda (care scade diabetul, creste dopamina si scade depresia) si sirop de ciucalata alba cu cocos si caju, 100 grame +

#Pranz: HUDA – 100% vegan, 80% raw – humus de naut (cu chimion si gust exceptional), servit cu salata tabbouleh (patrunjel – supranumit mama si tata plantelor aromatice ultra ultra benefice, stimuleaza buna functionare a tiroidei si, deci, reglarea intregului metabolism bazal) si crackers din lipie integrala, fara aditivi sau chimicale, 350 grame +

#Gustare 2: DIDINA – supa-crema de leguminoase si radacini – cu 18 aminoacizi esentiali cum numai in vegetale s-au mai pomenit, buna tare pentru slabit din cauza de continut proteic ridicat, 300 grame +

#Cina: AMELIE – salata frantuzeasca delicioasa cu mix de frunze verzi (stiai ca structura chimica a clorofilei este aproape identica cu cea a sangelui; perfuzie, vere), cu branzica fermentata din caju, servita cu pere fierte in vin rosu si cu paine integrala cu nuci, 350 grame +

 

#Apa vietii*

 

 

*#Apa vietii: apa alcalina (ph peste 8.5), cu microhidrina (un antioxidant puternic care inhiba in mod activ actiunea radicalilor liberi), MSM (o forma biologic activa, organica a sulfului – asa cum este decantat din apele din padurile virgine; un mare miracol al naturii pentru detoxifiere, frumusetea pielii si parului, sportivi si articulatiile lor etc. etc. etc), apa structurata constient si constiinciosJ, fructe si legume de sezon, optimizata cu optimizator Nikken si ionizata negativ

In conformitate cu cerintele Regulamentului UE 1169/2011 – toate produsele alimentare fie ambalate fie neambalate trebuie sa semnaleze lista alergenilor; sunt cunoscute 14 grupe de alergeni; produsele RAWZ pot contine unii dintre acestia, astfel:

 

1. Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate; 2. Crustacee si produse derivate; 3. Oua si produse derivate; 4. Peste si produse derivate; 5. Arahide si produse derivate; 6. Soia si produse derivate; 7. Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza); 8. Fructe cu coaja, adica migdale (Amydalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Iuglas regia), anacarde (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Caraya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch)], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de Macadamia si nuci de Queesland (Macadamia ternifolia) si produse derivate; 9. Telina si produse derivate; 10. Mustar si produse derivate; 11. Seminte de susan si produse derivate; 12. Dioxid de sulf si sulfiti in concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru; 13. Lupin si produse derivate; 14. Moluste si produse derivate. 

 

Produsele noastre contin unii dintre acesti alergeni sau urme de alergeni. In cazul in care suferiti de o alergie, va rugam sane scrieti la raw@rawz.ro sau 0742500200. Revenim cu vesti cu promptitudine. Multumim!

 

Leave
a comment